Bokning för receptioner & sekreterare
Taxi men ändå inte –

Här bokar du från punkt A till B. För offert gällande bokning per timma eller annan typ av uppdrag vänligen skicka ett e-mail till support@limhamnshyrverk.se
Ladda med fördel ner vår mycket smidiga boknings APP Taxi Booker från Google Play eller Appstore och fyll i “Limhamns Hyrverk” och spara på hemskärmen.

Bra att veta!

 1. Hur bokar man en Limhamans Hyrverk?
  För att du som kund ska få den bästa resan så rekommenderar vi att du förbokar din resa i god tid: god service kräver god planering. Enklaste är det att boka här på hemsidan eller via app men det går även bra att ringa vår växel.
 2. Framkörning
  För transporter som både börjar och slutar utanför Malmö kommun kan framkörningskostnad tillkomma med 100:- per mil.
 3. När utför Limhamns Hyrverk körningar?
  Limhamns Hyrverk utför förbokade transporter alla dagar -dygnet runt, så det gäller att vara ute i god tid med din bokning.
 4. Vad kostar det att åka med Limhamns Hyrverk?
  Limhamns Hyrverk kan alltid lämna ett fasta pris, så du som kund vet vad det kostar innan resan påbörjas. Vill du veta vad en specifik resa kostar, så kan du enkelt använda kartan ovan och appen eller så går det bra att maila på support@limhamnshyrverk.se
 5. Varför ska man välja Limhamns Hyrverk?
  För oss är det enkelt: Limhamns Hyrverk är till för dig som uppskattar punktlighet, god service, välklädda och trevliga chaufförer som kör mjukt och behagligt i välskötta premiumfordon. Vi väljer och vårdar vår personal med omsorg och det är därför en trygghet att åka med Limahmns Hyrverk eftersom du alltid får en välutbildad och trevlig chaufför som sätter dig som kund i fokus.
 6. Hur blir man Avtalskund?
  Kontakta oss genom att fylla i formuläret på kontakta oss, alternativt att du mailar oss dina uppgifter på support@limhamnshyrverk.se Skriv ner vad du har för önskemål och behov med ditt resande, så tar vi gemensamt fram ett upplägg som passar.
 7. Våra ordinarie öppettider för förbokningar
  Alla dagar -dygnet runt.