Limousine Service – Det är du värd

“Upptäck vår Mercedes S-Class Lång modell.”

“Mercedes S-klass är en av de mest populära bilar i modern tid som används av företag män över hela jorden som njuter av läder, doften av lyx och den lugna atmosfären på väg till destinationen, boka vår Mercedes S-klass och upptäck varför S-class är Nr 1 av alla Limousiner “

Limhamns Hyrverk chaufför

Mercedes S-Class
Mercedes S-Class

“Volvo S90L Excellence.”

“Limousinutrymme i baksätet….” 

Denna versionen av S90 är 12 centimeter längre, alltihop mellan hjulaxlarna för att ge baksätespassagerarna bättre benutrymme. Excellence är tresitsig med kylskåp för champagnen och handblåsta kristallglas från Orrefors, panoramaglastak, mugghållare med både uppvärmning och kylfunktion samt utfällbara arbetsbord. Excellenceversionen är en laddhybrid T8.

Limhamns Hyrverk chaufför

“Upptäck Mercedes E-Class.”

“”Inte med extra benutrymme som i S-klass och S90L som är långa modeller men du blir inte besviken. E-klass ger dig allt och mer …. ”Behöver du extra bagage, golfklubbar etc. finns det möjlighet för dig med V-klassen..”

Limhamns Hyrverk chaufför

Mercedes S-Class 1

-Taxi men ändå inte … Limousine Service –

“För större grupper har vi två exklusiva val. Mercedes V-Class och Mercedes Vito. Båda är väldigt komfortabla alternativ men väljer du V-Class får du den där extra känslan av första klass.”

Limhamns Hyrverk Driver