Vår flotta kommer alltid att uppfylla dina behov.

Målinriktning, passion och bra kundservice är det som gör skillnaden mellan ett framgångsrikt företag och ett som kämpar för att överleva. Vi har investerat all vår passion i våra företagstjänsterna sedan 1974.

Vår flotta kommer alltid att uppfylla dina behov

Våra senaste sedan modeller, lyxbilar som alla är utrustade för att möta våra företags limo transportkunders behov och hjälpa deras affärer blomstra. Vi använder endast branschens nyaste standarder för våra fordon och vi förbättrar ständigt vårt utbud av sedan och lyxbilar för att passa våra kunders smak. Alla våra fordon är utrustade med mobiltelefonladdare och håller dig i kontakt med kunder och kollegor, var du än reser med Limhamns Hyrverk.

Vi på Limhamns Hyrverk är mycket selektiva när det gäller att lägga till en ny medlem i vår företagsflotta. Senaste och lyxigaste bilmodeller eller varumärken räcker inte för en bra kundservicerupplevelse, och vi vet det.

Det blir bara bättre…..

På Limahamns Hyrverk prioriterar vi alltid våra kunders komfort när vi väljer en ny bil. Biltillbehör, detaljer, benutrymme, underhållningssystem och klimatkontroll är några aspekter vi tar hänsyn till när vi lägger till en ny bil i vår flotta.

Mobila bokningar med hjälp av senaste tekniken

Limhamns Hyrverks bokningar och kundservice använder de senaste applikationerna och teknikerna för att se till att din chaufför kommer att vara på hämtningsadressen i tid, oavsett rusningstid, plötsliga förseningar eller sista minuten-flygningar som du kan behöva göra.

Vår personal är professionellt utbildad för att anpassa eventuella ändringar av resväg. Vi spårar flyg och tåg och vi kommer att veta exakt när du landar eller om din transport har eventuella avvikelser. Vi använder speciella appar för att undvika trafikstockningar eller för att undvika olyckor, vägar och gatuavslutningar. Din chaufför kommer att vara i konstant förbindelse med vår kundservice och allt kommer att gå så smidigt som möjligt. Du behöver inte oroa dig för någonting. Vi är här för dig, med vår företagsflotta och exceptionellt utbildade chaufförer, för att ge dig den ultimata transportupplevelse som endast Limhamns Hyrverk kan leverera.

Välj att boka din transport på limhamnshyrverk.se eller ring vårt kontor och prata med någon av våra boknings representanter när som helst. Våra chaufförer tar dig till din destination i tid, i stil och viktigast, säkert.