FBO för dina behov

När det gäller privata flygtransporter så är Limhamns Hyrverk det självklara valet för Malmö Flygplats, Köpenhamn, Landvetter, Arlanda och Bromma. I många har vi specialiserat oss för säkra transporter och exceptionella förare. Limhamns Hyrverk är ett utmärkt val för VIP-kunder.

Att flyga i stil till ditt resmål kan inte följas av något mindre än att åka i stil med marktransport från alla privata flygterminaler.

Med Limhamns Hyrverk är det en garanti. Vår oklanderliga flotta består bara av lyx sedan bilar, vans och bussar i enlighet med de senaste standarderna för biltransporttjänster. Alla våra fordon är utrustade med den senaste tekniken för att göra det möjligt för din chaufför att vara alert hela tiden, oavsett flygförseningar, trafikstockningar eller stängda vägar.

Våra förare tar emot er. Vi är redo att ta dig till ditt hotell i kostym och slips som är vår definition av elegans och respekt för alla våra kunder. När du reser med Limhamns Hyrverk kan du tillgång till kompletterande Wi-Fi, telefonladdare och underhållningssystem, bara berätta för oss om dina behov så du kan koppla av och njuta på vägen till din destination.

FBO är vår specialitet.

Vi på Limhamns Hyrverk är stolta över allt vi gör för alla våra kunder. Vår passion för att erbjuda exceptionell marktransport till och från alla privata flygterminaler i Sverige och Köpenhamn, vår kundservice och våra medarbetares engagemang och tog oss på mindre än ett årtionde hela vägen till toppen av listan när det kommer till persontransporttjänster.

Våra välutbildade chaufförer vet exakt vad de behöver göra när de kommer till flygplatsen för en FBO-hämtning och vår kontorspersonal från bokningsavdelningen kommer att finnas tillgänglig 24/7 för eventuella ändringar på e-post och sms/text, sena ankomster eller avgångar. Oavsett vilka förändringar du behöver göra till din första färdväg, är vi på Limhamns Hyrverk redo att arrangera den.

Genom att välja oss kommer du att behöva oroa dig mindre. Vi vet att din tid är dyrbar och att du inte kan vara sen för dina viktiga möten. Du kan behöva oroa dig för vilken kostym och slips du skall ha, eller vilken restaurang som skall väljas till middagen, men med Limhamns Hyrverk behöver du inte oroa dig för din marktransport.

När ditt privata plan landar kommer din chaufför att vara på plats och hälsa på dig välkommen till ett bekvämt fordon. När resan är klar kommer vår bokningsavdelning att ge dig en exakt specificerad faktura/kvitto för alla dina utgifter, vilket gör att er reseräkning blir lätt.

Vi på Limhamns Hyrverk vet att genom att tillhandahålla oklanderliga tjänster hjälper vi inte bara våra kunder att komma till deras destination säkert och i tid, men vi hjälper också till att växa och blomstra vår egen verksamhet. Att erbjuda de bästa FBO-marktransporttjänsterna som våra kunder förväntar sig, kommer att hålla oss på kvar som nr 1 för marktransporter.